Het zijn rare tijden. Ik wil er die 2,5 week die ik nu thuis opgesloten zit van alles over schrijven en zeggen, maar ik weet nog niet wát precies. Of hoe. Want de druk is nu zo hoog. Maak een kort rondje op social media en je krijgt het gevoel dat je in deze tijd moet sporten, een compleet businessplan moet schrijven, als een malle content moet produceren, en aan jezelf moet werken door middel van meditatie en yoga. Guess what? Ik heb helemaal geen tijd voor al die dingen. Ik werk gewoon nog steeds vijf dagen in de week, harder dan ooit, en wil in het weekend eigenlijk alleen maar op de bank liggen en Netflix kijken. Deze tijd ís al zo vreemd en chaotisch, dus laten we vooral de dingen doen waar we blij van worden. Dat businessplan komt er wel. Of niet. En die woordenbrij in mijn hoofd zal zich vast ook ooit wel omvormen tot een logisch verhaal. Of niet. Maar voor nu wil ik vooral blij zijn, en wegdromen bij mooie dingen. Dingen die we hopelijk allemaal weer kunnen doen, in de toekomst. Daarom verzamelde ik een paar van mijn favoriete plaatjes waarvan ik meteen zin krijg in de zomer. Een picknick in de zon. Een zonverbrande neus. Een hoorntje met Italiaanse gelato dat over je handen druipt. Het klapperen van sandaaltjes.  Want die tijd komt er ook weer. En is dat geen fijn idee?.

Foto credits:
1. Stefan Widua
2. Liana Mikah
3. Gbarkz
4. Quynh Tran
5. Annie Spratt
6. Sergey Zhesterev
7. Sonnie Hiles
8. Jonathan Borba
9. Dimitry B
10. Taylor Simpson